zaterdag 8 september 2012

Beautytip 1: je huid verzorgen

De reden dat ik deze blog ben begonnen is dat ik jullie graag mijn tips wil geven over beauty. Vanaf vandaag komt er elke zaterdag een post online met een of twee beautytips. Dit zijn voornamelijk tips die ik vroeger heb gekregen, die ik ooit ergens gelezen heb of na wat testen wat mij goed bevallen is en graag met jullie wil delen.

Vandaag een tip voor de beginners van beauty producten onder ons. Er is tegenwoordig zoveel te vinden op het gebied van make-up producten dat je vaak niet weet waar wat voor is. Voor nu de basis van de make-up: 
je huid verzorgen

(foto is van google)

Voordat je make-up aanbrengt is het heel belangrijk dat je huid goed is gereinigd . Het is belangrijk dat je jou huid reinig met producten die speciaal voor je gezicht zijn. Gebruik geen zeep dat droogt de huid namelijk uit. Je kunt op de site van Dr. van der hoog een huidanalyce doen op basis van vragen. Zelf heb ik bij de schoonheidsspecialiste een huidanalyce laten doen. 

Het is belangrijk dat je jou huid reining met een reinigende melk of zeepvrije facewasch dit vewijderd onzuiverheden, overtollig talg, vuil en stof en make-up. Zelf vind ik het fijn om mijn gezicht 1 keer in de week nog intensiever te reinigen dit met een scrub speciaal voor het gezicht. Hiervan krijg je een heerlijke zachte huid. Kijk wel naar en scrub die speciaal is voor je gezicht.

Hierna ga je met een lotion over je gezicht, dit is om de laatste restjes van je gezicht te verwijderen. 

Als je gezicht goed schoon is bescherm je jou huid met een hydraterende en voedende dagcreame die bij je huidstype past. rondom je ogen is je huid veel dunner het is daarom ook belangrijk om daar een verzorgende ooggel of oogcreme aan te brengen. Deze creame zorgt ervoor dat je huid beschermd word en is de beste basis voor je make-up 

Doordat je huid veel te voorduren heeft, te denken aan de zon, regen, wind enz. is het goed om 1 keer in de week een voedende gezichtsmasker te gebruiken. Dit om je huid een oppepper te  geven terwijl je heerlijk aan het onstpannen bent. 

Hieronder nog en aantal handige tips:

- gebruik nooit teveel van een product
- scrub je huid nooit vaker dan 1x per week en gebruik een scrub speciaal voor je gezicht
- gebruik zo weinig mogelijk 3 in 1 reinings producten, dit is vaak erg agressief voor je huid
- gebruik zo weinig mogelijk zeephoudende en alcohol reinigende producten
- zorg ervoor dat je producten met je schone handen aanbrengt of een schoon doekje/wattenstaafje

Welke reinigingsproducten gebruik je zelf? 

1 opmerking:

  1. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beĆ«indigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

    BeantwoordenVerwijderen